About

Van Vroonhoven Architectuur  is een frisdenkend architectenbureau. In 2013 opgericht door Maarten van Vroonhoven.

Het bureau werkt met een multidisciplinair team, bestaande uit ca 12 leden aan een breed scala van ruimtelijke opgaven (architectuur, stedenbouw en interieur). Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers, o.a. gemeenten, woningbouwcoöperaties, verenigingen, ontwikkelaars, bedrijven en particulieren.

Team 2020
ing. Maarten van Vroonhoven MArch architect
ir. Bart de Groof MArch  architect
ing. Leendert van Grinsven MArch architect | projectmanager
ir. Rudi Vlemmix architect | projectmanager
ir. Jolijn Velberg junior architect | projectmanager
ing. Walter Heimgartner BIM modeleur
ing. Mathijs Jansen BIM Modeleur
bc. Ellen de Leest Interieurvormgever
bc. Sabien Schampers Interieurvormgever
bc. Ilse Kuijpers Interieurvormgever
bc. Iris Swinkels ass. Interieurvormgever
Martijn Hoeks (stage HBO bouwkunde)

Onze werkwijze is herkenbaar vanwege onze kritische, frisse, onderzoekende, open en creatieve houding, zowel richting onze opdrachtgevers als de partijen die wij aansturen.

Onze architectuur kenmerkt zich  door heldere, spannende en doordachte plattegronden met een eigentijdse detaillering en duurzame materialisering.

About Maarten
Vrijblijvend advies / 3d Animatie